Doktor pedijatar
Doktor pedijatar

Doktor pedijatar

Jul 24, 2023

Ono što naše vrtiće posebno izdvaja od drugih je jedinstveni koncept „Moj pedijatar". Roditelji ne moraju da čekaju redove po ordinacijama zdravstvenih centara, jer mi direktno u našim objektima pružamo redovne, periodične i sistematske preglede dečice. Pedijatri ustanove su naši dugogodišnji saradnici, iskusni dečji lekari, uvek na raspolaganju za preglede, upute ili konsultacije. 



Većina dece ima strah od lekara, ali prilikom susreta sa lekarom koji je deo našeg tima i koga deca redovno vidjaju, deca te strahove vrlo lako prevazilaze i razvijaju drugarski, topao i otvoren odnos. Zahvaljujući našem jedinstvenom konceptu „Moj pedijatar", pružamo podršku i savete kako roditeljima koji se prvi put susreću sa zdravstvenim problemima izazvanim boravkom deteta u kolektivu, tako i vaspitačima da prepoznaju i adekvatno reaguju na prve simptome bolesti kod deteta.



Doktor pedijatar je naš neizostavni saradnik koji svakodnevno brine o preventivnoj i kurativnoj zaštiti dečice.

Zahvaljujući njemu, mi pružamo neprocenjivu podršku roditeljima direktno u našim ustanovama. A o iskustvu, stručnosti i brizi naših lekara najbolje govore nasmejane Pametnice.


Deca su srećna samo kada su zdrava!

Tvoja škola Izaberite